neděle 20. února 2011

Motorola Xoom se na in-store pre-order na Best Buy, 800 dolarů za dostupnost čtvrtek

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/20/motorola-xoom-up-for-in-store-pre-order-at-best-buy-800-for-th/:
Žádné další senzace ceny , žádné další předčasné web vystoupení, tento (doufáme), je konečně Best Buy plně kotování Motorola Xoom. Přináší žádná velká překvapení pro ty, kteří byli sledování tabletu pokrok na pulty obchodů, které nabízejí první DIBs kupujícím ochotni uplatnit nárok na pre-order in-store a slibných plnou dostupnost na Středa, Únor 24th. 800 dolarů 3G-vybavený model je doplněn o Best Buy stránkách o 40 dolarů portfolio případě, $ 50 základní nabíjecí dok, 130 dolar stereo reproduktory doku, a 70 dolarů Bluetooth klávesnice, ale není pozorování levnější WiFi-pouze Xoom . Tam byla nějaká podezření, že 600 dolarů SKU by vypustil něco později, a to je opravdu to, co se zdá být děje. Jedna závěrečná poznámka o opatrnost: i když jste v úmyslu použít čistý Xoom jako WiFi zařízení-jen si uvědomte, že budete nutné aktivovat dat s Verizon po dobu nejméně jednoho měsíce první - neptejte se nás, proč .

[Díky všem, kdo poslal to v]

Motorola Xoom se na in-store pre-order na Best Buy, 800 dolarů za dostupnost čtvrtek původně objevila na Engadget na ne. 20 únor 2011 03:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Best Buy | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat