neděle 20. února 2011

Amazon AppStore pro Android vám umožní koupit aplikací bez zařízení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/20/amazon-appstore-for-android-will-let-you-buy-apps-without-a-devi/:
Žádné zařízení Android? Žádný problém! Ukázalo se, že Amazonka je nadcházející AppStore pro Android - který byl v pracích na nějaký čas - vám umožní nákup aplikace ještě předtím, než obdržíte zařízení máte v úmyslu instalovat na, pravděpodobně proto, že jste zásobené a připravené k jet v době, kdy telefon (nebo tablet, nebo cokoliv různé věcička) přijede na dosah ruky. Jako body AllThingsD ven, představa se zdá jít půli cesty k napodobování Amazon Kindle obchodní model, který se slušnou práci oddělení obsahu (což je spojené s vaším účtem Amazon) od skutečného hardwaru ji máte nainstalován. Stále ještě nevím, kdy přesně AppStore spouští, ale vzhledem k Amazon maloobchodní kotlety, mohou tito lidé vlastně šanci na snížení příjmů do Android Market se některé nápadné rozpětí.

Amazon AppStore pro Android vám umožní koupit aplikací bez zařízení původně objevila na Engadget na ne. 20 únor 2011 02:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AllThingsD | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat