neděle 20. února 2011

Imperia plug-in hybrid se 0 až 60 ve čtyřech sekund, vypadá elegantní a přitom to

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/20/imperia-plug-in-hybrid-does-0-60-in-four-seconds-looks-classy/:
Pokud jste unaveni z kříženců jako Prius nebo Volt , auta, která by se snadno ztratit v parkoviště Hertz, podívejte se na GP. Je to první a jediný produkt od vzkříšeného belgického výrobce automobilů Imperia, který předtím pracoval v brzy 20. století, ale jiné, než je výrazný přední maska nabízí malou podobnost k jeho předků, ať už nahoře nebo dole, který prohlásil kapoty. To má vkládaný čtyřválcový přeplňovaný motor 212hp nabídkami, které je spárována s 134hp elektrickým motorem, sám couval Li-polymer baterie. To bude dělat asi 45 mil na baterie sám, ale co je důležitější, bude roll 0 - 60 mph sprint v rámci čtyř sekund. Nebo alespoň bude-li to vůbec hity výroby. Koncept vozu byl odhalen na autosalonu v Bruselu, ale je to jen dohadovat, když by ve skutečnosti mohl vyrazit na cestu za reals.

Galerie: Imperia GP

Imperia plug-in hybrid se 0 až 60 ve čtyřech sekund, vypadá elegantní a přitom to původně objevila na Engadget na ne. 20 únor 2011 14:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Jalopnik | zdroje Imperia | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat