neděle 13. února 2011

Fujitsu představil jako první na světě MeeGo netbook, svět sotva oznámení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/fujitsu-unveils-worlds-first-meego-netbook-world-barely-notice/:
Nebylo to strašně dobrý týden pro MeeGo , ale je tu mizivou stříbrné mraky - první netbook MeeGo přijel do Singapuru, s laskavým svolením společnosti Fujitsu. Vlastně, abych byl přesný, je to první netbook na lodi s předinstalovaným MeeGo, jako Fujitsu jednoduše vtělila lehký operační systém na svém stávajícím LifeBook MH330 stroj. Je smutné, že MH330 je asi tak nudné, jak přijdou - to je plain vanilla 1.66GHz Intel Atom N455 ultrapřenosný s 1GB RAM, 250GB pevný disk a 10,1-palcový 1024 x 600 LED-podsvícený displej. Společnost říká, že vlastní MeeGo využít hardwarových tlačítek, ale kromě toho tam nic pozoruhodné tady, jen (zhruba $ 400) netbook, který se podařilo najít místo v análech historie pro bytí první předinstalovat operační systém, který je již na outs - byť velmi příjemný, rychle-zavádění jeden. PR po přestávce.

[Díky, Edwin C.]

Pokračovat ve čtení Fujitsu představil jako první na světě MeeGo netbook, svět sotva oznámení

Fujitsu představil jako první na světě MeeGo netbook, svět sotva oznámení původně objevila na Engadget na ne. 13 únor 2011 06:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat