neděle 13. února 2011

Webby je Android-poháněl Chumby věc, že nezískal žádné ocenění - zatím

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/webby-is-the-android-powered-chumby-thing-that-hasnt-won-any-aw/:
Webby je Android-poháněl Chumby věc, že nezískal žádné ocenění ještě Co je Webby? To je, podle jeho výrobce Avantis, "revoluční nový gadget, který je jako nic, co vaši zákazníci viděli předtím." To je, samozřejmě, předpokládá, že jsem nikdy neviděl Chumby , protože to je v podstatě to, co to je - běh Android , ačkoli. Je vybaven sadou widgetů a malé aplikace, které vám umožní stream internetové rádio, zkontrolujte své e-maily, tempomat RSS kanály, a dokonce i probudit se alarm. Jo, známé věci, ale zřejmý nedostatek sociálních networkability je trochu průšvih. (Tam není ani Zdá se, že klient Twitter!) Je poháněn 600 MHz ARM CPU s 256MB RAM, 2 GB vnitřní flash spárován s SD a USB expanzi. 3,5-palcový dotykový displej má rozlišení 320 x 240 a bude to připojit přes WiFi 802.11b/g/n. To má dokonce i tuner DMB, pokud jste náhodou, že žije v zemi, která je podobně vybavený. Všechny, které jsou řízeny divu, že je Android 2,1, ale za nezveřejněnou cenu.

[Díky, až]

Webby je Android-poháněl Chumby věc, že nezískal žádné ocenění - ještě původně objevila na Engadget na ne. 13 únor 2011 03:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Avantis | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat