neděle 13. února 2011

WSJ potvrzuje mini-iPhone, říká, že Apple může MobileMe zdarma

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/wsj-corroborates-the-mini-iphone-says-apple-may-make-mobileme-f/:
The Wall Street Journal se zváží v pověsti o Apple iPhone menší , a citovat "lidé seznámí s záležitost" zveřejnění říká, že zvěsti jsou pravděpodobně pravdivé. Jeden takový známý člověk údajně viděl zařízení poloviční velikosti iPhone 4, nesoucí kódové označení "N97", a řekl, že telefon bude jen asi poloviční velikosti originálu, a jen asi na poloviční cenu taky. Kupodivu, ty anonymní zdroje i nadále sdělovat informace, vyjadřující názor, že Apple mohl konečně dělat svůj MobileMe cloud služeb apartmá zdarma, a že to může být základ, z něhož Apple mohl konečně spustit streamování hudby platformu a sníží potřeba pro všechny GB flash úložiště v kapse. Dáme vám vědět, jestli nebo kdy nic z toho nestane, jo?

WSJ potvrzuje mini-iPhone, říká, že Apple může MobileMe zdarma původně objevila na Engadget na ne. 13 únor 2011 14:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje WSJ | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat