neděle 13. února 2011

Fisher Price zprávy Ican Hrát věci a Kid-Houževnatý vidíte fotoaparát, budete děkuji 'em

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/fisher-price-releases-ican-play-case-and-kid-tough-see-yourself/:
Víte, na koho se můžete spolehnout na ochranu vašich technologií? Fisher Price , to je kdo. Víme, že to zní trochu šíleně, ale co ostatní společnosti, tam je přemýšlet o ochraně svých gadgetů od těch, rozkošný ještě mastný-Hand děti? Společnost zahajuje veletrh hraček s několika nových gadgetů, které se jen to, a první se, že je roztomilý malý smát a učit se hrát Ican iPhone věci tam nahoře. $ 20 prodejen plastový kryt žádné generace iPhone nebo iPod Touch a krytu pro ochranu vašeho cenného kapacitní LCD od "dribluje a slintat." Vážně, OtterBox má svůj kus práce - hračka má dokonce i řehtačky a úchyty pro pobavení, když maminka nebo tatínek musel trhnout telefonu ven volat. A protože se dívá na e-maily, texty, nebo aplikace mohl dostat trochu nudné pro ty tři až děti ve věku 36-měsíc-po chvíli, Fisher je přidání několika nových Smích a učit se aplikace na App Store později v tomto měsíci.

A co starší děti, ptáte se? No, oni nebudou mít zájem o vaši značku nové point-and-shoot , když jsem dostal Kid-Tvrdá vidíte Fotoaparát jejich vlastní. Nebo alespoň, že to, co společnosti doufal, - plastový fotoaparát má rotující 1,2 megapixelové objektiv s 4x optickým zoomem, takže děti mohou fotit sebe a pak se podívat ven na 1,8-palcový LCD displej. Střelec domy slot pro SD kartu a je napájen čtyřmi bateriemi AA. Jistě, to není nejnovější a největší specifikace, ale to, co 70 amerických dolarů fotoaparát víte, že můžete přizpůsobit snímků s "razítka zábava digitální"? Řekli jsme si miniaplikací by zůstat živ a zdráv. Ican Přehrát věci a Kid-Houževnatý kamera bude k dispozici až letos v létě, ale máme galerii hands-na záběry níže, takže můžete zkontrolovat 'em ven dříve.

Fisher Price zprávy Ican Hrát věci a Kid-Houževnatý vidíte fotoaparát, budete děkuji 'em původně objevila na Engadget na so. 12 únor 2011 19:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat