neděle 13. února 2011

Samsung Galaxy Tab II Galaxy a S II pics unikat před Barcelona události

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-galaxy-tab-ii-pictures-leak-out-ahead-of-barcelona-event/:

Tam jsou ještě dvanáct hodin, než jít Samsung představila své nové produkty na Mobile World Congress v Barceloně, ale nějak už se série obrázků údajně "z akce." Nejsme si stěžovat, ačkoli, protože čtyři z nich předvést nový 10,1-palcový Galaxy Tab II. Zjistili jsme včera , že Sammy je břidlice poběží Android 3,0 voštinová v rozlišení 1280 x 800 a na 1GHz procesor, a slyšel zvěsti , že ' d mají 8 megapixelový fotoaparát s nahrávání HD videa stejně, ale toto je poprvé, co jsme spatřil slušnou představu o tablety, a my si představit, že jste na stejné lodi. Přidejte se k nám na cestu přes Samsung Hub vidět celý soubor (a více záběrů Samsung Galaxy S II), nebo pokud jste příliš zaneprázdněni připravovat svůj dotykový-rozmazávání palce, stačí kliknout na přestávku vidět z toho, co činí jednotky zpět by mohl vypadat.

[Díky, Dell P.]

Pokračovat ve čtení Samsung Galaxy Tab II Galaxy a S II pics unikat před Barcelona události

Samsung Galaxy Tab II Galaxy a S II pics unikat před události Barcelona původně objevila na Engadget na So. 12.2.2011 23:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Samsung Hub | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat