neděle 13. února 2011

Microsoft uvede na trh dlouho, dlouho očekávaný Windows update zakázat AutoRun pro USB disky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/microsoft-rolls-out-long-long-awaited-windows-update-to-disable/:
Je to už změnilo chování v systému Windows 7, Microsoft a nyní konečně válí aktualizace pro starší verze Windows, která zabraňuje program automaticky při spuštění USB disk je zapojen do PC. Že chování byl viněn za šíření malware v posledních letech - včetně neblaze proslulé Conficker červa - a Microsoft měl vlastně již umožnila zakázat funkčnost již v listopadu roku 2009, byť jen přes update k dispozici na jeho služby Stažení softwaru internetových stránkách. Je to teď konečně tlačil ven aktualizace přes Windows Update kanál, i když, což by mělo způsobit, že je mnohem šířeji nasazeny (zejména ve velkých organizacích). Jak je vysvětleno v poněkud zdlouhavé blogu, ale Microsoft rozhodl se prostě dělat to "důležité, non-aktualizace zabezpečení", spíše než povinný update, protože to není technicky vidět AutoRun jako "chybu" - to bylo podle návrhu, po všem. To znamená, že budete muset hledat možnosti ve Windows Update a zkontrolujte, zda ho nainstalovat - pokud se rozhodnete, můžete také re-umožní kdykoliv se náplast.

Microsoft uvede na trh dlouho, dlouho očekávaný Windows update zakázat AutoRun pro USB disky původně objevila na Engadget na so. 12 únor 2011 23:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Vše USB | zdroje Microsoft | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat