neděle 13. února 2011

LG 3D Optimus má dual-core 1GHz OMAP 4 CPU, video kodeky se wazoo

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/lg-optimus-3d-has-dual-core-1ghz-omap4-cpu-video-codecs-up-the/:
LG byl mocný lakomý s podrobnostmi o jeho 3D smartphone, ale některé velmi slibné z nich mají jen kapala z Barcelony před Mobile World Congress - v souladu se společnostmi téma zdvojnásobení všechno , LG Optimus 3D bude loď s dual-core 1GHz TI OMAP 4 čip. Vzhledem k tomu, že jsme viděli, že zejména SOC řídit tři obrazovky , jsme hádat, že jeden 4,3-palcový displej stereo (ano, 4,3-palcový je potvrzen) bude starý klobouk, a my jsme určitě viděli zahrnuty PowerVR SGX540 grafiky ohánějí nějakou váhu v mnoha Galaxy S . Syrové specifikace stranou, i když Optimus 3D má funkci, která jsme čekali na v Android na chvíli: LG říká, že to bude mít "čtyřikrát více video dekodéry než konkurenční návrhy. " Je pravda, že pravděpodobně to znamená, že bude i nadále hrát pouze o osmi video formáty celkem, ale tak dlouho, jak můžeme hrát velká většina našich video anime hudební knihovny bez re-enkódování denně, budeme jen nadávat slib, že občas. Zabývat? PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení LG Optimus 3D má dual-core 1GHz OMAP 4 CPU, video kodeky se wazoo

LG 3D Optimus má dual-core 1GHz OMAP 4 CPU, video kodeky se wazoo původně objevila na Engadget na so. 12 únor 2011 22:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat