neděle 13. února 2011

Sony Ericsson Xperia touts Hrajte hry pro více hráčů, slibuje 50 titulů při startu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-touts-xperia-play-multiplayer-gaming-promises-50/:
Herní telefonu není moc zvláštní, aniž by některé hry zálohovat, a Sony Ericsson má naštěstí vyplnit alespoň pár nových informací o tom, že část rovnice na své tiskové konferenci MWC dnes. , Který obsahuje náznak nějaké Mobile HotSpot-multiplayer her, a slib "kolem 50 titulů", které budou k dispozici na startu, včetně Guitar Hero, Assassin Creed, Dead Space a Bezohledná Racing. Bohužel, to není jasné, kolik z těch bude skutečně exkluzivní Xperia hrát na rozdíl od Android telefonů obecně, a skutečnost, že SE pouze upozorňují na některé exkluzivní extra úrovně pro Bezohledná Racing není úplně všechno, povzbudivé. Jsme 'hádat, je tu stále dost více podrobností přijít, i když, takže zůstaňte naladěni.

Sony Ericsson Xperia touts Hrajte hry pro více hráčů, slibuje 50 titulů při startu původně objevila na Engadget na ne. 13 únor 2011 13:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat