neděle 13. února 2011

Greenpois0n RC6 přestávky nové dluhopisy Apple TV, provádí neomezený jailbreak a nainstalovat NitoTV

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/greenpois0n-rc6-breaks-new-apple-tvs-bonds-performs-untethered/:
Instalace nitoTV na Apple TV používá zapojit mírně obtížný proces SSH, a pro ty lidi, kteří jsou vypnuty běží Terminálová a děrování řádků kódu, nejnovější verze greenpois0n (RC6) může vzbudí váš útěk z vězení zájmy. Bude hrát neomezený útěk z vězení (to znamená, můžete restartovat iProduct bez nutnosti re-JB), uvolnění zařízení (iPhone, IPAD, atd.) běží 4.2.1 a umožní vám splnit všechny vaše Out-of -vězení potřeb. Svázaný v této nové verzi je nakladač, že budete aplikovat nitoTV právo na svůj malá černá krabička Apple. Tato nová greenpois0n se říká, že oprava emulace problémy ( zodttd je emulátory bylo s problémy), a mohou být použity přímo nad přístrojem, která byla uvolněna s RC5. Ale postupujte opatrně - my jsme viděli spoustu jailbreakers na Twitteru prohlašovat, že se dostali do problémů (WiFi, bootování) s RC6. Hit zdroj odkaz urvat jeden Mac nebo Windows verzi.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Greenpois0n RC6 přestávky nové TV dluhopisy Apple, provádí neomezený jailbreak a nainstalovat NitoTV původně objevila na Engadget na so. 12.02.2011 22:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink @ Pod2g | zdroje greenpois0n | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat