neděle 13. února 2011

Samsung Galaxy II S oficiální: Tegra 2, 4,3-palcový AMOLED Super Plus, přichází tento měsíc (hands-on s video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/samsung-galaxy-s-ii-official-tegra-2-4-3-inch-super-amoled-plu/:
Jeden z nejhorších-choval tajemství MWC v tomto roce - Galaxy S II - konečně oficiální, a my bychom říci, že určitě žije až do své jméno jako řádný nástupcem původního Galaxy S , která zapálila Android trhu na požár v loňském roce. Hlavní (a velmi očekávané) funkce patří 4,27-palcový 800 x 480 Super Plus AMOLED displej, 8 megapixelovým fotoaparátem s rozlišením 1080p primární zachytávání videa doprovodu 2 megapixely vačka vpředu, Gingerbread s TouchWiz 4.0, integrovaná podpora NFC (v některých verzích ), a měří pouhých 8,49 mm shell tlustý, takže je pravděpodobné, nejtenčí smartphone někdy sjet montážní linky - ve skutečnosti je to přes 0,2 mm tenčí, než je Sony Ericsson Xperia Arku nejtenčím místě. Největší novinkou zde však může být, že Sammy se děje s NVIDIA Tegra 2 jádro - stejně jako LG Optimus 2X, Motorola Atrix 4G, a Droid Bionic - navzdory skutečnosti, že jeho vlastní Exynos 4210 byl oznámen v březnu produkce.

Byli jsme schopni strávit trochu času s Galaxy II S dnes, a můžeme říci, že přesvědčivě toto je jeden nádherný zařízení. To sdílí Infuzi aplikujte 4G je aspirace jako ultra-tenké Android zařízení a pravděpodobně sdílí většinu z jeho průmyslového designu prvků, ale zajímavé je, Infuzi aplikujte schodů 4,5 až 4,3 in. - buď kývnout na to, že 4,5 je příliš velká pro proudu smartphone, nebo náznak, že 4,5-palcový AMOLED Super Plus složka prostě zatím není připravena. Jste úplně všimněte si, jak směšně tenké telefonu je, jak to stojí v ruce, a účinek je zesílen tím, že je to tu tolik plochy - obrazovka-to-edge poměr je z grafů. Přestože jsme stále dávají přednost populace Android zkušenosti, TouchWiz 4.0 (jak je to se říká) na vrcholu Gingerbread je jasně Samsung nejvybranějších vlastní Android kůže k dnešnímu dni, nová hra Hub v ROM má potenciál dělat bitvu s Sony PlayStation Suite a umožňuje vývojářům obejít stažení omezení velikosti Android trhu, ale nebyli jsme schopni testovat na předsériových jednotku jsme dostali.

Vzhledem k nedostatku času a konektivity, jsme nebyli schopni dát telefonu přes sadu rychlostních zkoušek, ale celé uživatelské rozhraní se cítil perfektní rychlé a hladké, doklad Tegra 2 je kotlety. Jak na CES, byli jsme foukané pryč srozumitelnost a jas Super AMOLED displej Plus - obrázek už-výborný Super technologií AMOLED amped se na steroidech, a budete mít dobrý pocit z toho, co mluvíme zde . Všichni říkali, je to jako velký upgrade na Galaxy S když už, tak jsme trochu obavy, že to bude smidge příliš velké pro lidi, kteří byli dokonale šťastní ve 4-palcový řádu, ale šance jsou dobré Samsung bude i nadále chrlit menších zařízení pro tyto lidi. Bude to na trhu v některých částech Evropy a Asie, jakmile tento měsíc, ani slovo o Severní Americe, ale jako vždy, tam je malá pochybnost Samsung má nějaké plány v pracích. Postupujte podle přestávka na naše rychlé videa a celou tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení Samsung Galaxy II S oficiální: Tegra 2, 4,3-palcový AMOLED Super Plus, přichází tento měsíc (hands-on s video)

Samsung Galaxy II S oficiální: Tegra 2, 4,3-palcový AMOLED Super Plus, přichází tento měsíc (hands-on s video) původně objevila na Engadget na ne. 13 únor 2011 12:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | |

Žádné komentáře:

Okomentovat