neděle 13. února 2011

Samsung Série 9 snímků jeho železniční-tenké tělo prostřednictvím FCC

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-series-9-slides-its-rail-thin-body-through-the-fcc/:
Vzpomeňte si na Samsung 9 Series laptop od CES? Samozřejmě můžete udělat, bylo to vážně tenký, duralové 13-palcový notebook s novým Sandy Bridge Core i5 procesorů a 128 GB SSD. No, jak můžete vidět z označení střílel nad, 0.68-palcová systém právě prošel FCC, což znamená, že hubený lízátko by měly být na dobré cestě ke splnění svých února vydání . (Naše Samsung kontaktovat nám řekl, měli bychom očekávat jednotka později v měsíci, takže předpokládáme, že to bude hit maloobchodníků kolem pak.) Podání FCC neodhalí moc - to bylo skutečně předložila Broadcom - ale na etiketě jasně ukazuje její 900X3A číslo modelu a drop-port se zámky na okrajích. Budeme držet naše oči loupanými pro více informací o této krásy, ale to nikdy nemůže ublížit sledovat naše ruce-na video z CES pamatovat jen to, co jsme zatoužil po tady. Video po přestávce!

Pokračovat ve čtení Samsung Série 9 snímků jeho železniční-tenké tělo prostřednictvím FCC

Samsung Série 9 snímků jeho železniční-tenké tělo prostřednictvím FCC původně objevila na Engadget na So. 12.2.2011 18:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Bezdrátové Dobrota | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat