neděle 13. února 2011

Boston plánování vraždy s výmoly telefonu akcelerometr

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/boston-planning-to-murder-potholes-with-your-phones-acceleromet/:
Akcelerometry ve spotřební elektronice již ukázaly hodnotu daleko za předtím určena jejich výrobci - ale jste si někdy, že vaše auto je sužované závěsný systém by byl dobrodinec? Úředníci v Bostonu jsou pohrávala si s experimentálním smartphone aplikaci s názvem Street Bump, který je naladěn, aby pozor na výmoly, jak řídíte, když zjistí poruchu v platnost, to dělá na vědomí umístění. Ani slovo o tom, kdy Bostonians budou mít prospěch z plodů práce Street Bump, ale vývojáři se bude používat na jaře av létě je post-zmrazit výmol sezonu Chcete-li doladit algoritmus tak, aby bylo možné rozlišovat mezi, řekněme, zející kráter silnici a své špatné řidičské dovednosti (jen vtip, jsme si jisti, že jste pokutu řidiče).

[Image přes Wikimedia Commons ]

Boston plánování vraždy s výmoly telefonu akcelerometru původně objevila na Engadget na ne. 13 únor 2011 11:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Popular Science , DVICE | zdroje Boston Globe | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat