neděle 13. února 2011

Osmý okruh prohlašuje, RAZR počítač pod federálním zákonem

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/12/eighth-circuit-declares-razr-a-computer-under-federal-law/:
Existuje jen málo pochyb, že dnešní smartphony jsou kapesní počítače - jsou stejně, nebo silnější než stolních počítačů z dávných dob - ale co dumbphones? No, v USA v. Kramer, osmé obvodní soud žádostí jen za to, že Motorola V3 Motorazr zapadá federální zákonné definice pro počítač - a citoval Woz ve stanovisku: "Všechno má v počítači je dnes." Zdá trochu hloupé volat RAZR počítače, ale soudy mohou pouze vykládat existující zákony, a ne dělat nové - a USA zákon říká, že počítač je "elektronické, magnetické, optické, elektrochemické, nebo jiné vysoké rychlosti zpracování dat zařízení provádějící logické, aritmetické nebo skladování funkce. " Protože to bylo poprvé, kdy federální odvolací soud rozhodl o otázce, osmého obvodu vytvořit precedens, že ostatní soudy jsou pravděpodobně následovat. A ano, soud si je vědom, tato definice může zahrnovat mikrovlnné trouby a kávovary, a informoval Kongres, že by měl změnit zákon, pokud se to nelíbí. Bez ohledu na to, zda souhlasíte s tím, tento výklad doplňuje několik vězení pro člověka, který hájil se vinný k pokusu o zabývat se pohlavní aktivitou s menší, takže mírná absurdita toho všeho je v pořádku u nás. Někde Chris Hansen se usmívá.

Osmý okruh prohlašuje, RAZR počítač pod federálním zákonem původně objevila na Engadget na so. 12 únor 2011 21:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink New Orleans City Business | zdroje Scribd | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat