pondělí 31. ledna 2011

CE Ach ne, že ne:! 'Konec hry' Netgear šéf žádá Microsoft, Jobs ',' ego 'důvod, iPhone nepodporuje Flash

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/31/ce-oh-no-he-didnt-netgear-boss-calls-game-over-for-microsof/:
Nelze říci, že Patrick Lo , je název, který okamžitě zavolal všechny zvony tady. Je to určitě není tak rozeznatelné jako Netgear, společnost, která se židlemi a vládne. Ale kluk udělal hit naší radarových obrazovek dnes ráno. Lo měl spoustu kritiky, aby se rozšířila po celém Microsoft a Apple táborech dnes během tiskové oběd v Sydney. Ach, kde začít? Začněme s Microsoftem, a Lo tvrzení, že "Microsoft je u konce - konec hry, z mého pohledu," při srovnání Windows 7 Telefon je možnost soutěžit s operačním systémem Android a iPhone. Pochybné, ne s Redmond je Windows 7 a MS Office dojné krávy tankování Microsoft intenzivní touha realizovat své nové mobilní strategii .

Lo pak změnil jeho památky na Apple, které mají toto říkat na téma odmítnutí Apple na podporu Adobe Flash pro své mobilní zařízení: "Jaký je důvod, proč ho do koše Flash Neexistuje žádný důvod, jiný než ego?." Legrační, mysleli jsme, že to bylo kvůli výkonu, zabezpečení a spotřebu energie problémy. Lo později dodal: "Poté, co Steve Jobs odchází, což je zřejmě není daleko, pak se Apple bude muset učinit strategické rozhodnutí o tom, zda otevřít platformu." Nóbl. Hit zdroj odkaz níže, pokud jste právě umírá slyšet, jak "uzavřené" systémy jsou nižší než "otevřený" systém znovu.

CE Ach ne, že ne:! Konec hry 'Netgear šéf volá' pro Microsoft, Jobs ',' ego 'důvod, iPhone nepodporuje Flash původně objevila na Engadget na po. 31 leden 2011 04:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Syndney Morning Herald | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat