pondělí 31. ledna 2011

AMD má 5W Fusion APU, aby ve svém budoucím tablety volby

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/31/amd-has-a-5w-fusion-apu-to-put-in-your-future-tablet-of-choice/:
Stejný Singapur případě, že nám přinesl náš první pohled na AMD Radeon HD 6990 humongous také sloužil jako pódium pro společnost první promítání nového, dokonce nižší-hnaný Fusion APU. Pravidelný dual-core Ontario ( C-50 ), varianta vyžaduje 9W moc rozpočet operovat, ale AMD se podařilo zmenšit, že až 5W v čipu navržen speciálně pro použití ve formě tablet. Hodinová rychlost zůstává na 1GHz a jádro počet není včela dotkl, ale paměťový řadič byl dumbed dolů a periferní porty byly sníženy na jeden z každého druhu. Toto zjednodušené C-50 již našla domov v -palcový Acer 10,1 Windows 7 tablet a měla by prokázat, slušně populární mezi výrobci hledají alternativu k x86 příchod přílivová vlna ARM-založené zařízení.

AMD má 5W Fusion APU, aby ve svém budoucím tablety výběru původně objevila na Engadget na po. 31 leden 2011 06:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Softpedia , Netbook Novinky | zdroje PC hodinky | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat