pondělí 31. ledna 2011

LG G-Břidlice je hostující vystoupení na kanálu MysteryGuitarMan na YouTube (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/31/lg-g-slate-makes-guest-appearance-on-mysteryguitarmans-youtube/:
LG propagační strategie pro G-břidlice se zdá být, aby oficiálně maminka o zařízení, a zároveň nechal náhodný pseudo-celebrity vtipálek to v krátké záblesky. Před týdnem, K-Pop umělec Seungri nám dal náš první pozorování dual-kamera pole na zadní G-Slate, který dnes dělal jeho triumfálním návratu do YouTube, s laskavým svolením jednoho MysteryGuitarMan. Na zadní straně přístroje zde nevypadá totožné s tím, v video Seungri, ale kovový pás oddělující vačky a jeho "s Google" branding pohled téměř totožný s tím, co LG má na zadní straně jeho Optimus 2X smartphone Android. Jsme také svědky jedné LED bleskem poprvé, existuje několik neidentifikovaných konektorů na dně, alespoň jeden z nich by mohly pomoci dokovací v režimu na šířku, a my ji neuvidíme, i tablet v profilu představu o tom, jak tenká je. Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení LG G-Břidlice je hostující vystoupení na YouTube kanálu je MysteryGuitarMan (video)

LG G-Břidlice je hostující vystoupení na YouTube kanálu je MysteryGuitarMan (video) původně objevila na Engadget na po. 31 leden 2011 02:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink @ KevinLyHD (Twitter) | zdroje MysteryGuitarMan (YouTube) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat