pondělí 31. ledna 2011

Inhabitat je týden v zelených: elektrárna můžete lyžovat, a NASA obíhající Nanosail-D

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/30/inhabitats-week-in-green-the-power-plant-you-can-ski-and-nasa/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Tento týden jsme viděli úsvit nové obzory pro zelenou dopravu jako NASA Nanosail-D se stal prvním sluneční plachta kosmická loď na oběžnou dráhu Země a prezident Obama vydal výzvu pro jeden milion elektromobilů v jeho státě Evropské unie adresy . Jsme také testovat jeli nedávno vydala elektrického Mini Cooper a se podívat na několika dopravních průlomy, které by mohly uklidit emise z automobilů - vědci vyvinuli znečištění ovzduší-bojování silnice zacházení a Cella energii tvrdí, že vytvořili emise volného plynu , který stojí $ 1,50 za galon.

V dalších novinek, tento týden představila návrhy Katar 9 udržitelný stadionů pro mistrovství světa 2022 a BIG odhalil plány na závod-zabalený odpad do elektrárny , která slouží jako sjezdovka. Super města jsou na vzestupu v Asii, jako jsou Čína oznámila plány na výstavbu mega-město velikosti Švýcarska a SOM odhalil masterplan pro řezání-hrana tech zelené město pro Hanoi. Na druhé straně, Dubaj je architektura je přebytek rychle opadá jako zprávě ukázalo, že emirátu svět-formoval souostroví ostrovů je potopení do moře.

Máme také představila nejnovější mobilní technologie, jak jsme přinesli skvělý Hasiči iPhone aplikace , která stojí zachránit životy, a my se zaokrouhlí nahoru našich pěti oblíbený telefon-nabíjení zelená miniaplikace . A pokud hledáte pro případ, aby je všechno, podívejte se na tyto elegantní prošívaný iPad tašky - právě ta věc, aby se vaše kit útulný a chráněných během tohoto měsíce vánice.

Inhabitat je týden v zelených: elektrárna můžete lyžovat, a NASA obíhající Nanosail-D původně objevila na Engadget na ne. 30 leden 2011 21:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat