pondělí 31. ledna 2011

Samsung říká, že Galaxy Tab prodej spotřebitelům skutečně 'velmi malý'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/31/samsung-says-galaxy-tab-sales-to-consumers-actually-quite-small/:
Když je tableta prodává ne vlastně tablet prodává? Když je to Galaxy Tab , zřejmě. Jako Street Journal zprávy Wall, ty dva miliony Záloľky Galaxy , že společnost Samsung hlásil to "prodal" ve čtvrtém čtvrtletí loňského roku byly zřejmě není aktuální prodej spotřebitelům, ale pouze při prodeji distributorům (což je jiná věc dohromady). Ještě překvapivější je, Samsung Lee Young-hee je dále vysvětleno na výdělku volání v pátek, že takzvaný "sell-out", prodeje zákazníkům byl vlastně "dost malé", ale ona nechtěla poskytnout konkrétní čísla. Poněkud matoucí, nicméně, ona také později poznamenal, že zatímco "sell-out není tak rychle, jak jsme očekávali," Samsung stále věří, že prodej spotřebitelům byl "docela OK," a že to je "docela optimistický" o roku 2011.

Samsung říká, že Galaxy Tab prodej spotřebitelům skutečně 'velmi malý' původně objevila na Engadget na po. 31 leden 2011 12:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat