pondělí 31. ledna 2011

Město světel stane města Otevřenost jako ParisData vejde

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/31/city-of-lights-becomes-city-of-openness-as-parisdata-goes-live/:
Město světel stane města Otevřenost jako ParisData vejde
Paříž je město mnoha věcí, věci jako dobré víno, sladké romance, a věže, které vypadaly mnohem větší v obrazech. Teď je to také město otevřené dat. ParisData zahájila, domov pro "otevřené datové politiky města Paříže." Zde naleznete stohy a stohy bitů a bytů od města jednotlivých městských organizací, všechny vydané v "duchu transparentnosti a otevřené inovace." Vše je licencován ODbL, který je zdarma sdílet a přizpůsobit tak dlouho, dokud to zůstane otevřený a pobyty připsat. Jaký druh dat je tam? Ne strašně moc v tomto bodě, pokud budeme upřímní, několik náhodných seznamů jmen a některé další soubory, vše zcela přirozeně ve francouzštině. Ale my jsme najít zajímavé lokality mapě výpis veřejných parků a chodníků, které René-Luc D'Hont slouží k vytvoření mash-up výše. Nemáme opravdu pochopit všechno, ale my jsme myšlení tmavě zelené tečky jsou kavárny a světlejší zelenou kousky ne-kuřácké prostory.

Město světel stane města Otevřenost jako ParisData vejde původně objevila na Engadget na po. 31 leden 2011 10:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Obchodní Insider | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat