pondělí 31. ledna 2011

HTC Thunderbolt může být stále simultánní přenos hlasu a dat na 3G po všech

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/31/htc-thunderbolt-might-be-getting-simultaneous-voice-and-data-on/:
Nebudeme lhát: jsme byli dost skeptičtí zvěsti tak daleko, že HTC Thunderbolt by mít podporu pro simultánní hlasové a datové přes EV-DO - SVDO , jak je známo - zapnuto. Možná více než kterýkoliv jiný dopravce USA, Verizon má pověst pro testování Dech života mimo zařízení a uzamčení hardware, který neplní své standardy spolehlivosti, a tak jsme byli trochu pochybují, zda se některé údajně unikly interní komunikace není tak dávno nájmu zástupci vědí, že i když to bude povoleno, nemělo by být projednána, protože nenabízí "zkušenost ... v souladu s [jejich] značky." No, právě jsme byli krmeni druhý dokument, který obsahuje stejné formulace, takže to vypadá, že by to mohlo být reálné po tom všem - a co víc, je to má aktualizovaný mnohomluvnost o tom, že mobilní hotspot schopnosti budou k dispozici na startu, na rozdíl od další úniky plovoucí kolem dnes. Tento konkrétní dokument je datován dnes, takže jsme dobrý pocit, že informace jsou aktuální - a když nic jiného, měl by dostat potenciální kupci Thunderbolt větší radost, než kdy jindy.

[Díky, David]

HTC Thunderbolt může být stále simultánní přenos hlasu a dat na 3G po všech původně objevila na Engadget na po. 31 leden 2011 13:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat