pondělí 31. ledna 2011

Ford Focus Elektrické nepravděpodobné, že by podpora DC-rychlé nabíjení, pomalejší než Leaf po tom všem?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/31/ford-focus-electric-unlikely-to-support-dc-quick-charging-slowe/:
Ford Focus Elektrické nepravděpodobné, že by podpora DC-rychlé nabíjení, které mají být pomalejší než Leaf po tom všem?
Na svém odhalení na CES , Ford minul žádnou příležitost mluvit se schopnost jeho Focus Elektrický náboj se v polovině doby Nissan Leaf při připojení k Level 2 (220 - 240V) nabíječka, toho druhu, že Best Buy rádi instalovat pro vás jen 1.499 dolarů . Tři až čtyři hodiny je vše, co by měla, opravdu impozantní v porovnání s osmi hodin Leaf potřeb na stejné napětí. Nicméně, příběh nekončí, protože Leaf má jiný trik se jeho rukávu: DC fast-nabíjení přes CHAdeMO standard. To dává 80 mil rozsah za pouhých 30 minut, a když není globální standard dosud, je to jistě snaží být . SAE pracuje na své vlastní DC-rychlá nabíječka standard, a to je poník Ford hledá k sobě, řekl:
Rychlé nabíjení nebudou zahrnuty na Focus Elektrické do standardních byl stanoven SAE. Jednou schválený / přijímaný standard je na místě, budeme pracovat na získání vozu připraven [to].
To nás staví dvě otázky. Za prvé, bude SAE dostane svůj standard dokončen dříve, než Ford Focus dostane elektrický dokončena? Za druhé, SAE standard je kompatibilní s japonskou CHAdeMO standard? Je smutné, že naše magické osmičce není nám dává velkou naději na jedné účet.

Ford Focus Elektrické nepravděpodobné, že by podpora DC-rychlé nabíjení, pomalejší než Leaf po tom všem? původně objevila na Engadget na po. 31 leden 2011 09:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PluginCars.com | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat