pondělí 31. ledna 2011

NewerTech adaptér změní eSATA do USB 3.0, díky dědictví externích pevných disků cítit opět mladý

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/31/newertech-adapter-turns-esata-into-usb-3-0-makes-legacy-externa/:
Tam je prášek-modrá USB 3.0 port na straně vašeho zbrusu nový počítač, šeptá své jméno, ale prostě nemůže dovolit nahradit své perfektní eSATA externí pevný disk kvůli kompatibilitě. Dalo by se jednoduše odolat nutkání úplně, ale pokud máte potřebu rychlosti, tam je USB 3.0 na eSATA adaptér s vaším jménem, a že to může přijít v případě NewerTech. Jistě, Addonics, Ch Siig a Bytecc prodávat podobné, ale jako všechno USB poukazuje na to, NewerTech dělal terénní výzkum zde, benchmarking kabelu si být jisti, že by mohl zvládnout +206,4megabajt / sec píše a 247megabajt / sec čte. To je dost zvládnout většinu pevných disků, a vy byste měli být úplně zakryty, pokud jde o cokoliv s magnetickým předení talíře. Zjistíte, že za 30 dolarů tento týden na likes OWC.

Pokračovat ve čtení NewerTech adaptér změní eSATA do USB 3.0, díky dědictví externích pevných disků cítit opět mladý

NewerTech adaptér změní eSATA do USB 3.0, díky dědictví externích pevných disků cítit mladí zase původně objevila na Engadget na po. 31 leden 2011 01:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Vše USB | zdroje Novější technologie | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat