pondělí 31. ledna 2011

Intel najde Sandy Bridge čipové sady design chybu, dodávky zastavil a připomíná, že začátek

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/31/intel-finds-sandy-bridge-chipset-design-flaw-shipments-stopped/:
Intel najde Sandy Bridge čipové sady design chybu, dodávky zastavil a připomíná, že začátek
Problém vyžadující "křemíku oprava" je špatná zpráva v chipsetu podnikání, a bohužel to je to, co Intel oznamuje. Jeho nový Intel čipové sady řady 6, Cougar bod , bylo zjištěno, že chyba, něco do činění s SATA řadič. Intel je o tom, že porty může "kazit se v průběhu času," které vedou k špatnému výkon I / O dolů na silnici. Všechny zásilky byly zastaveny a oprava byla provedena pro nové dodávky, ale zní to jako připomíná, bude brzy začíná pro ty, kteří s touto tikající časovaná bomba v křemíku. Nejedná se o kritický problém právě teď, i když, takže pokud máte vlastní Sandy Bridge Core i5 či Core i7 počítač zachová výpočetní s důvěrou při hledání stažení oznámení, ale to je špatná zpráva pro spodním řádku Intel: Společnost radí 300 milionů dolarů hit s příjmy.

[Díky, Matt]

Pokračovat ve čtení Intel zjistí, Sandy Bridge čipové sady design chybu, dodávky zastavil a připomíná, že začátek

Intel najde Sandy Bridge čipové sady design chybu, dodávky zastavil a připomíná začátek původně objevila na Engadget na po. 31 leden 2011 10:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat