pondělí 31. ledna 2011

HTC Thunderbolt rumored být bít Best Buy 14. února sans Mobile HotSpot nebo Skype video?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/30/htc-thunderbolt-rumored-to-be-hitting-best-buy-february-14th-sa/:
HTC Thunderbolt může být oficiálně oznámena cestu zpět na CES, ale je tu pořád dost nevíme o telefon - a sice, cena nebo datum vydání. Nyní alespoň co se jeví jako docela solidní náznak latter, nicméně, s laskavým svolením výše uvedené snímek Best Buy zásob obrazovku, která uvádí na skladě datum 14.února. Budete na vědomí, že na obrazovce není vlastně zmínit HTC Thunderbolt kdekoliv, ale někteří sleuthing o lidi na Android centrální ukazuje, že kód produktu odpovídá jednomu našel na poli Thunderbolt, který se objevil v nedávném hands-na video. Spojení, že fáma je oddělený od Droid Life, který získal několik údajně autentické materiály, které naznačují, Verizon Thunderbolt nebude plavby s mobilní hotspot funkce povolena na startu, a že video Skype chat, nebude povolen zpočátku jeden. Ani slovo o důvodech prodlení (pokud tam vlastně je), ale oba prvky se zdánlivě být povolena na nějakém místě, a tam bude patrně zástupný ikonu v případě Skype, která se zobrazí "brzy", zpráva, pokud to je zahájeno.

HTC Thunderbolt rumored být bít Best Buy 14. února sans Mobile HotSpot nebo Skype video? původně objevila na Engadget na ne. 30.leden 2011 23:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Telefon Arena | zdroje Android střední , Droid život | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat