sobota 8. ledna 2011

Movea SmartMotion Air Mini klávesnice a dálkového Air Mouse odhalilo vedle Sunrex partnerství

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/08/movea-smartmotion-air-mini-keyboard-remote-and-air-mouse-reveale/:
Nepoužívejte citace nás, ale máme pocit , že dálkový ovladač bude více než jen dálkové ovladače v době, kdy kolem 2012 rolích. HDTV společnosti byly lstivě přidat pohyb podporu svých dálkových ovladačů zde na CES, a to s PrimeSense technologie bude přes tak dobře v Kinect, je tu zřejmá next-krokem při pohledu na ovládání televizoru. Movea - společnost odpovědnou za kroužení Air Mouse a Air Mouse IOS app - právě se spojil s Sunrex tady na veletrhu CES, s nově vytvořenou vztah očekával, že výnos nový kit založený na bývalém platformu MotionIC a SmartMotion technologie. Jsme řečeno, že očekávají, že první výrobky budou k dispozici v 1. čtvrtletí letošního roku, s SmartMotion Air Mini klávesnice a dálkového SmartMotion Air Mouse být jmenován zejména. Bývalá zahrnuje kompletní čtyři-řadá QWERTY klávesnice a spoléhá na 2,4 GHz bezdrátové technologie, ale žádné obrázky, ceny a dostupnosti podrobnosti jsou k dispozici jen zatím.

Pokračovat ve čtení Movea SmartMotion Air Mini klávesnice a dálkového Air Mouse odhalilo vedle Sunrex partnerství

Movea SmartMotion Air Mini klávesnice a dálkového Air Mouse odhalilo vedle Sunrex partnerství původně objevila na Engadget na So. 08.1.2011 01:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat