sobota 8. ledna 2011

IRIG Mic: protože vaše IPAD, iPhone a iPod prostě nejsou kompletní bez mikrofonu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/08/irig-mic-because-your-ipad-iphone-and-ipod-just-arent-complet/:
IK Multimedia, stejný chlápci a dudettes zodpovědný za vyloženě veselý iKlip , se zdají být na poněkud horkou pruh. Tento týden společnost bít zpět s IRIG iMic, oslavován jako první kapesní kondenzátorový mikrofon pro iPhone. Na obrázku výše skutečně vysvětluje vše - je to určené pro připojení přímo do vašeho iPhone, iPod touch nebo iPad, a pokud máte záznam app volby, budete se zachytit své vokály v žádném okamžiku bytu. Dalším logickým krokem je spuštění vše prostřednictvím T-Pain app, ale pro ty, kteří raději valit více přirozeně, je to IK VocaLive efektový procesor hodil v gratis. Cenové údaje jsou uchovávány pod pokličkou z neznámých důvodů, ale buďme upřímní - kupujete to dokonce i když to znamená ztrátu dvě ruce a nohy.

Pokračovat ve čtení IRIG Mic: protože vaše IPAD, iPhone a iPod prostě nejsou kompletní bez mikrofonu

IRIG Mic: protože vaše IPAD, iPhone a iPod prostě nejsou kompletní bez mikrofonu původně objevila na Engadget na So. 08.01.2011 08:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje IK Multimedia | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat