sobota 8. ledna 2011

Jungo a RealVNC partner nahoru, cílem je vzít telefon a zábavních systémů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/08/jungo-and-realvnc-partner-up-aim-to-marry-phones-and-infotainme/:
Tiše, v-car infotainment systém se vyvíjí velmi zde na CES 2011 . To, co začalo o několik let zpět s integrací SYNC do vozidla Ford vykvetla do průmysl-široký posedlost , a nyní dvě z největších jmen, které pracují v zákulisí se zapojit do lepší integraci mobily (a aplikace) se zábavní systémy vozidla . Jungo a RealVNC, že nově nabytá dluhopisů má za následek CEA-schválené řešení, aby se tento druh magie stane, a to je ten, který jen tak náhodou na podporu Terminal Mode . Automobilový průmysl v kombinaci konektivity middleware umožní vozu hlavní jednotce pro automatickou detekci, přístup a kontrolu mobilní zařízení ve vozidle a zobrazovat jejich obsah na obrazovce v palubní desce. Design kombinuje VNC (vzdálený přístup a ovládání) technologie od RealVNC s tech Jungo, představovat připojení zařízení, média a správu sítě, USB a Bluetooth protokolové hromady. Těžko říci, kdy automobilky budou chytit této věci a začít nabízet jej z továrny, ale pokud víme něco o pokroku v oblasti automobilového průmyslu, bychom říct, že jsme ještě rok nebo tak ven.

Jungo a RealVNC partner nahoru, cílem je vzít telefon a zábavních systémů původně objevila na Engadget na So. 08.1.2011 00:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Telematika Novinky | zdroje Jungo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat