sobota 8. ledna 2011

Logitech intra 30 dolarů bezdrátový reproduktor adaptér pro notebooky Widi-povoleny

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/08/logitech-intros-30-wireless-speaker-adapter-for-widi-enabled-la/:
Widi adaptér, ale pouze na hudbu? Je to pravda. Až teď, je Wireless Display technologie společnosti Intel byl uveden na trh jako prostředek pro přenos video bezdrátově z počítače do HDTV, ale zřejmě je to dobré pro audio, taky. Logitech zvolil CES 2011 do zahájení pole, viz výše, bezdrátový adaptér pro reproduktor Intel Widi-umožnil notebooky. Myšlenka je velmi jednoduchá: místo do pole v blízkosti vašeho zvukového systému, a připojit ji přes 3,5 mm jack nebo pomocné pomocí standardní analogové RCA jacky. Odtud se můžete spustit software Widi na svém notebooku, nehty 'Připojit' tlačítko a sledovat, jak vaše PC párů s reproduktory. Pokud nejste vybavena k manipulaci Widi, je tu podobný box, ale pro Bluetooth. Oba se očekává, že loď v USA a Evropě v květnu tohoto roku za $ 29,99 na osobu.

Pokračovat ve čtení Logitech intra 30 dolarů bezdrátový reproduktor adaptér pro notebooky Widi-povoleny

Logitech intra 30 dolarů bezdrátový adaptér pro reproduktor Widi-umožnil notebooky původně objevila na Engadget na So. 08.1.2011 09:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Logitech | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat