sobota 8. ledna 2011

Míša Digitální Kitara hands-na náhled (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/08/misa-digital-kitara-hands-on-preview-video/:
Oboustranné, kapacitní, programovatelný, open source, pět současných dotek vstupy. Míša Digitální Kitara má poměrně dlouhý seznam dobroty chlubit, ale my jsme nemohli nechat snímek prostřednictvím CES , aniž by se naše prsty na ní a zkoumání sebe sama. První věc, která udeří vás o tom kytara-formoval syntezátor je její rozložení váhy - to není těžší než dobrou elektrickou kytaru, ale mnohem více, že váha je obsažena v jeho krku - a druhý bude nevyhnutelně svůj blesk- rychlou reakci na dotek. Míša nám říká, čekací doba je kratší než 5 ms a cítil jako to.

Existují dva hlavní způsoby práce: řetězec režimu, jak jsme viděli výše, a míč režim umožňující ještě více nastavitelnost. Oba režimy se mohou dále vylepšený volbou mezi červenou a modrou nastavení, s bývalým umožňující výkon kladiva-ons. Posuvné prstem kolem 8-palcový dotykový displej umí všechny druhy nádherné věci, stejně jako změnu hřiště, tempo a hlasitost, zatímco ty strašný bez hmatovou zpětnou vazbu v řetězci režimu lze použít jasný list přes obrazovku, která má malé malé vyvýšeniny, kde řetězce by se obvykle zdržuje. My říkáme "obvykle", protože budete moci nastavit vzdálenost mezi pomyslnou řetězce pro sebe. Kitara běží open source OS Linux, který bude možné aktualizovat přes USB a je již kompatibilní s Mac, PC a samozřejmě Linux stroje. Má také více než sto zvuk předvolbami a byli jsme slíbili možnost přizpůsobit jim a vytvořit nové tím, že hraní si s algoritmy v budoucnu.

Černá Kitara je vyroben z plastu staré dobré (ale je to dělal velmi dobře) a stojí 849 dolar, zatímco stříbrný vidíte v galerii níže je postaven z jediného bloku hliníku a nastaví kupujících zpět 2.899 dolarů. Pre-objednávky se děje nyní prostřednictvím on-line obchodě Digital Míša a lodní dopravy by měl začít na 3. dubna. Video následuje níže.

Pokračovat ve čtení Míša Digitální Kitara hands-na náhled (video)

Míša Digitální Kitara hands-na náhled (video) původně objevila na Engadget na So. 08.01.2011 10:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat