sobota 8. ledna 2011

Hauppauge debutuje Broadway živé televizní vysílání stuha pro iPhone a iPads, WinTV-Aero-m přijímač pro PC

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/08/hauppauge-debuts-broadway-live-tv-streamer-for-iphones-and-ipads/:
To může vypadat jako nejasně příslušenství k pozdní-80s PC, který je naklíčené antény, ale Hauppauge nový "Broadway" živé televizní vysílání streamer má několik triků moderní svůj rukáv: to může stream živé televizní vysílání do vašeho iPhone nebo IPAD. To se může dít přes WiFi ve vašem domě nebo přes internet kdekoliv jinde, a přístroj balení multi-formát přijímače, které mohou naladit i digitální kabelovou televizi a ATSC nad-the-air vysílání kanálů (nebo analogové televize, pro které hmoty), které jsou všechny pohodlně komprimované pro streamování. Spolu s ní Hauppauge také válí své nové dual-formát WinTV-Aero-m USB přijímačem pro PC (na snímku po přestávce), který vám umožní přijímat digitální mobilní televizní vysílání určené pro mobilní příjem televizního signálu, stejně jako s vysokým rozlišením ATSC digitální TV vysílání. Podívejte se na to být brzy k dispozici za 69 dolarů, zatímco stuhami Broadway bude k dispozici v "asi šest týdnů" za $ 199.

Pokračovat ve čtení Hauppauge debutuje Broadway živé televizní vysílání stuha pro iPhone a iPads, WinTV-Aero-m přijímač pro PC

Hauppauge debutuje Broadway živé televizní vysílání stuha pro iPhone a iPads, WinTV-Aero-m přijímač pro PC původně objevila na Engadget na So. 08.01.2011 04:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat