sobota 8. ledna 2011

IOGEAR GW3DKIT bezdrátové 3D media kit vyhostí komponenty ke skříni

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/08/iogear-gw3dkit-wireless-3d-media-kit-banishes-your-components-to/:
Šli jsme hands-on s bezdrátovým HD IOGEAR systému v loňském roce na CES, a teď se nám podařilo udělat totéž s prototypem butiku značky nové GW3DKIT 3D bezdrátový streamer. Souprava se skládá z 3D vysílače a přijímače, že každý prvek čtyři HDMI vstupy, stejně jako jeden komponentní, kompozitní, VGA a USB vstup. Každý box má také jeden HDMI a USB výstup. Společně systém je navržen tak, aby proud 60 Hz 1080p HD video / audio 5,1 spolu s 3D obsahem přes WiFi (802.11n), od jak daleko jako 100 metrů s údajně málo latenci nebo bezdrátové rušení. IOGEAR říká očekávat systému někdy v 1. čtvrtletí roku 2011, a žádné oficiální ceny zatím nejsou k dispozici, ale my jsme řekli, že by bylo kolem 499 dolar na stánku IOgear CES zaměstnanců. Pokud vše hraje, jak inzeroval, že to zní jako skvělé řešení pro vás minimalisty domácí kino tam venku, kteří dávají přednost komponenty z dohledu. Budeme rezervy oficiální rozhodnutí však až můžeme jít na oči-s některými rozšířenou testován. Pro více informací, nezapomeňte se podívat na plné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení IOGEAR GW3DKIT bezdrátové 3D media kit vyhostí komponenty ke skříni

IOGEAR GW3DKIT bezdrátové 3D media kit vyhostí komponenty ke skříni původně objevila na Engadget na So. 08.1.2011 05:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat