sobota 8. ledna 2011

Verizon iPhone: vše, co potřebujete vědět

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/07/verizon-iphone-everything-you-need-to-know/:
Ach, iPhone Verizon . V našem bizarní kariéru jako tech novináře, jestli je tu ještě jedna otázka, my jsme slyšeli víc než "Když je Verizon dostat iPhone?" nemůžeme myslet na to. Také mimo původní zvěsti pro iPhone a IPAD, nemůžeme myslet na jiný produkt tak těžce škádlen ti v vědět to a těch, které nejsou v vědět - i když především těch, které nejsou v vědět.

Ale pak jsme se doslechli Verizon má trochu dát dohromady v úterý, což je obzvlášť podivné načasování, protože Verizon má obrovský přítomnost a velké množství oznámení na letošním CES. Pověsti akce je iPhone Verizon oznámit okamžitě vzplanul, ale tam byl ještě výhrady: Apple obvykle oznamuje své vlastní výrobky, na vlastní firemní areál - proč by Verizon dělat ocenění v NY?

To je, když Wall Street Journal v snesl s potvrzením: iPhone Verizon budou vyhlášeny v úterý , a to WSJ Všechny věci D dokonce si myslí, že Steve Jobs tam bude. Takže, kdo je to fly-by-noc "Wall Street Journal" zveřejnění mluvíme? Mají jeden z nejlepších záznamů dráha dráha na zvěsti Apple v podnikání, a oni už vede Verizon iPhone předpovědi od prvního dne. Postupujte po přestávce, jak mluvíme to.

Pokračovat ve čtení Verizon iPhone: vše, co potřebujete vědět

Verizon iPhone: vše, co potřebujete vědět původně objevila na Engadget na pá. 07.1.2011 22:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat