sobota 8. ledna 2011

Freescale Semiconductor a RealD pracujeme na zlepšování aktivní závěrky 3D

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/07/freescale-semiconductor-and-reald-working-to-improve-active-shut/:

Pasivní 3D Zdá se, že nový domov zábavy horkost na veletrhu CES v tomto roce, ale to neznamená, že průmysl se vzdal na aktivní závěrky. Případ, Freescale Semiconductor a RealD oznámili, že vyvíjíte "posílené 3D brýle aktivní řešení", které kombinuje Freescale RF4CE platformu pro over-the-air "3D synchronizace s jeho přepínání RealD, filtrování a optické technologie. Běží na systému MC1323x Freescale na čipu, doufá, že nový systém k odstranění mnoha problémy, které sužuje IR-založené aktivní závěrky jako line-of-sight a pole-o-vize omezení. Měla by také umožnit 3D brýle pracovat z delší vzdálenosti, a protože využívá stejné rádiové frekvenci používají dálková ovládání, mohlo by to snížit celkové náklady pro výrobce na startu. Mějte na paměti, že i když na rozdíl od -založené NVIDIA 3D Vision Pro RF Tech , všechny tyto úžasné sliby jsou jen mluvit s žádným chodit - takže budeme plyn naše vzrušení až můžeme jít oči-na se nějaké skutečné zařízení. Pro všechny detaily hit se PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Freescale Semiconductor a RealD pracujeme na zlepšování aktivní závěrky 3D

Freescale Semiconductor a RealD pracujeme na zlepšování aktivní závěrky 3D původně objevila na Engadget na Pá. 07.01.2011 19:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BusinessWire | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat