sobota 8. ledna 2011

Microsoft Touch Myš: historie a hands-on

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/07/microsoft-touch-mouse-the-history-and-hands-on/:
Buďme jasné, o něco: Microsoft Touch Myš není jen další z jeho zajímavých Redmondu hledá počítačové periferie, to je výsledek jedné z firmy známý výzkumných projektů . Existuje spousta konceptu myší že Microsoft již pohrává si s jeho laboratořích (jedna má dokonce i webovou kameru uvnitř ), ale Touch Myš je výslovně založena na jeden volal "Cap". Vedl o Hrvoje Benko, cílem bylo dát pokročilé dotykové funkce na myši, které by nevyžadovaly uživatelům nastavit své obvyklé cílení a lupnutí návyky. A to je přesně to, co 80 amerických dolarů Touch myš se - z dálky to vypadá jako nějaké staré bezdrátovou myší a můžete kliknout pravým a levým tlačítkem myši se žádný problém, ale zblízka oblasti pokryté malými Xs je skutečně vyrobena z matice kapacitní dotykový elektrod .

Chytili jsme nějaký čas s Benko dnes odpoledne a on se rozlil všechno o myši a také dal nám lekci zdlouhavé na dotykové a gesto schopností. Musíme říct, že spousta gest, a pokud jste z používání Apple Magic Mouse , nebo touchpady by to mohlo být trochu matoucí, ale tam jsou některé velmi unikátní zkratky, včetně schopnosti jen výpad palcem přesune zpět a dopředu a minimalizovat okna přejetím dva prsty dolů. Pokud jde o skutečný hardware, je to opravdu cítí, jako každá jiná myš, ale máme říct, že hladký plastový povrch je velmi příjemný na prstech. Mohli bychom pokračovat dál a dál, nebo bychom mohli jen ukázat vám, jak se to všechno udělal ve videu níže. Jo, a také nezapomeňte podívat na některé obrázky z původní myší Cap v galerii níže.

Pokračovat ve čtení Microsoft Touch Myš: historie a hands-on

Microsoft Touch Myš: historie a hands-on původně objevila na Engadget na Pá. 07.01.2011 19:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat