sobota 8. ledna 2011

Sony DSC-TX100V a zbytek rukou Cyber-shot posse-o

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/08/sony-dsc-tx100v-and-the-rest-of-the-cyber-shot-posse-hands-on/:
Sony oznámila hromadu nových fotoaparátů Cyber-shot počátku tohoto týdne, a po špionáž celý řádek představuje Miss Amerika-styl na to CES stánku Sony, rozhodli jsme se jít na ruce. DSC-TX100V je OLED displej, který je první Cyber-shot, byl rozhodně impozantní z hlediska srozumitelnosti, jasnosti a reprodukci barev - i přes pouze prohlížení kolegy konvence návštěvník brání stánku. DSC-TX10 je také jeden prudce elegantní hledají robustní fotoaparát jsme kdy viděli a naštěstí postrádá akcenty, jako je nadměrné guma detaily . Sony nebyla ve skutečnosti se s námi testinghow hodně smutku by to mohlo ve skutečnosti trvat ačkoli. Podobně, kdyby jsme doufali, podívejte se na DSC-WX10 je 1920 x 1080 60fps video režimu snímání - protože to je jediný digitální kompakt na jeho podporu - ale ten nápad dostal zavřel chvíli několik Sony VIP přišel. Přesto jsme se podařilo udělat několik záběrů z každé v divočině kongresové centrum, které si můžete prohlédnout v galerii níže.

Sony DSC-TX100V a zbytek Cyber-shot posse hands-o původně objevila na Engadget na so. 08.01.2011 14:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat