sobota 8. ledna 2011

Actiontec týmy s Cavium Networks vytvořit MyWirelessTV HDMI vysílač, zvuky umíráček pro WirelessHD?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/08/actiontec-teams-up-with-cavium-networks-to-create-the-mywireless/:
Máte někdy ocitnete touha po intenzivní fragging sezení, ale váš spolubydlící se dívá včerejší epizodě Jersey Shore na DVR, takže budete se ptát, proč jste závislý Xbox na hlavní pokoji TV? No, Actiontec vytvořil MyWireless TV právě pro takové příležitosti, aby se udržet vás i váš spolubydlící šťastný. MyWireless TV je bezdrátové HDMI vysílač, který vám umožní stream 1080p videa z libovolného zdroje nejvíce přes WiFi 802.11n pro více monitorů (tak dlouho, jak řekl displeje jsou připojeny k adaptéru TV MyWireless). Systém funguje pomocí Cavium Networks WiVu technologie, která je video streaming protokol, který je plně kompatibilní s H.264 kódování HDCP 2,0 šifrování, Dolby surround zvuku, a může stream 3D video. Zvláštního zájmu pro hráče je fakt, že systém má údajně nižší latence 20ms ze zdroje na obrazovku tvrdil rozmezí 150 metrů, což mu dává docela nohu na jeho konkurenci WirelessHD . Sada je dodávána s jedním vysílačem a jedním přijímačem na rumored 200 dolarů hit na vaši peněženku, když (je-li?) To jde do prodeje koncem tohoto roku.

Pokračovat ve čtení Actiontec týmy s Cavium Networks vytvořit MyWirelessTV HDMI vysílač, zvuky umíráček pro WirelessHD?

Actiontec týmy s Cavium Networks vytvořit MyWirelessTV HDMI vysílač, zvuky umíráček pro WirelessHD? původně objevila na Engadget na so. 08.1.2011 10:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat