sobota 8. ledna 2011

SteelSeries klusu ven spektru 7xb headset, Sibiř Sluchátka pro iPod, iPhone a IPAD

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/08/steelseries-trots-out-spectrum-7xb-headset-siberia-neckband-for/:
SteelSeries je na straně tady na veletrhu CES, a jak s Elegantní Audio , Turtle Beach a hordy jiní, je to také zavést nové plechovky na výstavě. První na řadě je spektrum 7xb bezdrátová náhlavní souprava pro Xbox 360, která propaguje zatahovací mikrofon, čtyři-kus členění pro cestování a výměnných látky a kůže mušle. Budete také dostat do hry-ovládání hlasitosti na pravé mušli, LiveMix technologie - která vyvažuje v-herní audio s hlasovou komunikaci - a nové ExactSND funkce quick-tlačítko alternativou, která umožňuje uživateli přepínat mezi třemi nastaveními, která Byly předkonfigurované pro různé zvuky. To bude loď ve 2. čtvrtletí za 149,99 dolarů. Pohybující se na, Sibiř Sluchátka dělá triumfální návrat, tentokrát s vrozenou podpora pro iPod, iPhone a IPAD přes inline tři-tlačítka dálkového ovládání. Více podrobností o specifika jsou vloženy po přestávce, s lodí dnem dnes a cenovka 79,99 dolarů.

Pokračovat ve čtení SteelSeries klusu ven spektru 7xb headset, Sibiř Sluchátka pro iPod, iPhone a IPAD

SteelSeries klusu ven spektru 7xb headset, Sibiř Sluchátka pro iPod, iPhone a IPAD původně objevila na Engadget na so. 08.01.2011 14:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje SteelSeries (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat