pátek 23. září 2011

Fly or Die: Jak dlouho je Qwikster pro tento svět?

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mPpsbb-msZA/:

Pokud se vám vaše DVD z Netflix, brzy název na známou červenou obálku se Qwikster. Ale jak dlouho je Qwikster pro tento svět? V této epizodě Fly or Die , John Biggs a já jsem se ponořil do výhody a nevýhody této služby.

Začátkem tohoto týdne, Netflix oznámila, že bude oddělovat jeho DVD-by-mailové služby od streaming video služby. DVD-by-mailem podnikání bude přejmenována a zahrnovat Qwikster videoher. Streaming podnik bude mít značku Netflix. Zákazníci mohou se přihlásit do obou, ale v mé mysli Netflix je účinně uspíšení smrti svého podnikání DVD tím, že nevhodné ke správě služeb. Místo jednoho místa a jedním fronty filmů a televizních pořadů, se dvě služby potřebují různé účty. Netflix je opravdu nutí zákazníky, zvolit, které služby chtějí, a že doufá, že si zvolí streaming jeden.

To vše se děje, zatímco jídlo sítě se snaží obnovit senzace, která nyní bude nabízet své vlastní s treaming-plus-DVD služby na nádobí účastníků tzv. filmovém trháku Pass. (Která značka si myslíte, že je silnější? Zúčastněte se našeho průzkumu ).


Společnost: Netflix
Datum spuštění: 23. září

Žádné komentáře:

Okomentovat