pátek 23. září 2011

Pro přidání 350Green 400 více EV dobíjecích stanic napříč USA

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AhKonGaryIQ/:
350Green logo

Se sídlem v Kalifornii elektromobil nabíjecí stanice pro vývojáře 350Green budou kupovat a instalovat přes 400 dobíjecích stanic od výrobce Coulomb Technologies , oznámila firma. Nové přírůstky budou zavedeny v USA na pomoc při budování sítě 350Green z více než 1.000 stanic. Kromě toho se stanice bude poháněn ChargePoint sítě, Coloumb je EV-pozemní komunikace, který zahrnuje také on-line portály pro použití počítače, správců vozových parků, ovladače a programy.

350Green má v současné době projekty v New Yorku, Pennsylvania, Illinois, Indiana a Kalifornie. To je v procesu instalace na úrovni 2 a DC rychlé nabíječky v různých uživatelsky přátelského místa jako jsou obchody s drogami a Walgreens na pozemcích ve vlastnictví nemovitostí, developerů, jako je Simon Property Group , která vlastní stovky prodejen center a obchodů po celých Spojených státech

Walgreens předtím získal kontrakt v Miami, na auta Nabíjení skupina , pohyb, což by mohlo znamenat, že jeden EV nabíjecí stanice poskytovatel nemůže zvládnout celou celostátní zavádění na jeho vlastní. (Car nabíjení skupiny stanic bude také podporovat ChargePoint Network).

Mezitím se Coulomb, který účtuje více než 26.000 vozů ve 14 zemích po celém světě, poskytovat své ChargePoint síťové služby pro nové stanice 350Green je. Síť ChargePoint umožní sledovat 350Green příjmů, poplatky, náklady, využití a další EV služby. Řidiči budou moci používat ChargePoint je podpora 24 / 7, možností účtování a mobilní aplikace (iPhone, Android, BlackBerry), které nabízejí stavu nabíjení, plus umístění stanice, dostupnost a navigace.

Podle nedávné zprávy , kdekoli od 13 do 40.000.000 plug-in elektromobilů bude na silnicích do roku 2030, včetně modelů jako Leaf Nissan, GM Chevrolet Volt, Fisker Karma, Tesla Model S, Ford Focus EV a další. Stanice začali rozvíjet jako to bude důležité, aby vám přechod schůdnější pro řidiče.



Žádné komentáře:

Okomentovat