sobota 24. září 2011

Comcast blízko k uvolnění AnyPlay box pro domácí živého TV vysílání na tablets

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/23/comcast-close-to-releasing-anyplay-box-for-in-home-live-tv-strea/:
Comcast se mluví o přidání živého televizního vysílání k jeho Xfinity TV aplikace tablet na nějakou dobu , ale teď to screenshot z produktové stránce z MacRumors ukáže, že to mohlo být zavedení velmi brzy. To vyžaduje AnyPlay box - značka Comcast jméno pro kabelovou TV Televation Motorola k IPTV box předvádět v červnu a dříve přenosné DVR pojetí od Panasonic -, které umožní sledování po lokální síti na kompatibilních zařízení, včetně Tablety , Android tablets a podobně. K dispozici je také nedávné pověsti o Microsoft snaží tie-in přivést živé proudy z Comcast jeho Xbox 360, která by mohla být nakonec být povolen zařízení a služby, jako je tato. Podle stránky, zahrnuje přístup k "nejvíce" kanály, a může zaregistrovat až deset tablets, ale pouze umožňuje prohlížení na jednu po druhé. Time Warner a Cablevision již vyjel živé TV vysílání na tablet aplikace, my "LL, jestli to v domácím prostředí Slingbox přístup může zabránit jejich licencí.

Comcast blízko k uvolnění AnyPlay box pro domácí živého TV vysílání na tablets původně objevila na Engadget na pá. 23 září 2011 17:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj MacRumors | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat