pátek 23. září 2011

Vláda USA se odrazila botnety s kybernetické kodex chování

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/23/us-government-to-beat-back-botnets-with-a-cybersecurity-code-of/:
Staré Strýček Sam se zřejmě rozhodla, aby zakročilo proti botnety , ale stále potřebuje trochu pomoci najít způsob, jak to udělat. Ve středu, ministerstvo pro vnitřní bezpečnost a národní institut standardů a technologie (NIST) vydal žádost o informace, pozvání společnosti z internetu a IT firem, aby přispěli svými nápady k dobrovolnému "kodex chování" pro ISP řídit, když čelí botnet napadení. Tento krok přichází jako reakce na zjevné června "zelené knize" o počítačové bezpečnosti, ve kterém oddělení internetového obchodu síly je politika úloh pod názvem na jednotný kodex osvědčených postupů pomoci ISP procházet především zrádnými vodami. V tomto bodě, NIST je stále otevřený, aby podnětů od veřejnosti, ale Ars Technica hlásí, že je to aby věnovaly zvláštní pozornost dva modely přijaté v zahraničí. Austrálie iCode programu, například požaduje, aby poskytovatelé přesměrovat požadavky pochybně vypadající systémů na stránky věnované odstraňování malwaru. Agentura se také s tvrdý pohled na iniciativu (diagramu nahoře) z Japonska je Cyber ​​Čistá Center, který má instalován tzv. "honeypot" zařízení na různých internetových služeb, které jim umožní snadno zjistit a na zdroj útoku, zatímco automaticky oznámení svým zákazníkům prostřednictvím e-mailu. Tam být, nicméně, některé přetrvávající obavy, NIST je třeba najít finanční prostředky pro své nadcházející iniciativa, ať už pochází z veřejného sektoru, společností nebo nějaký druh veřejného a soukromého sektoru. Navíc, někteří obávají, že proti botnet programy mohou nechtěně odhalit osobní spotřebitelů informace, zatímco jiní jsou otevřeně otázku, zda OS tvůrci by měli být zapojeni i. Kodexu veřejnému připomínkovému řízení potrvá do 4. listopadu, ale můžete najít více informací na zdroje odkaz níže.

Vláda USA se odrazila botnety s kybernetické kodex chování původně objevila na Engadget na Pá. 23 září 2011 14:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Ars Technica | zdroj Federal Register | Přeposlat |

Žádné komentáře:

Okomentovat