pátek 23. září 2011

Zobrazit Engadget - 025: Jezdíme elektrické kolo, podívejte se na nové Keepon a získat serenaded Jonathan Coulton

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/23/the-engadget-show-025-we-ride-an-electric-bike-check-out-the/:
Máme spoustu ukazují, přichází na tento měsíc! Tim a Brian začít věci se odhalení Distro , Engadget nové týdenní největší hity časopis pro iPad. Také jsme se podívat na nový Sony 3D podporou videa headset a peněženku příjemný HTC Rhyme .

Další na řadě, Tim se točit kolem New Yorku na milost jednoho kola elektrické , a snažíme se zjistit, zda to stojí za poměrně vysokou cenu tag. Brian vyplatí návštěva lidi na Frog diskutovat o společnosti, je dlouhá historie a podívat se na některé z jeho návrhů průmyslu tvarování.

Keepon spolutvůrce Marek Michalowski stanice Studio diskutovat o vytvoření svého malého žlutého robota, a vysvětlit, jak tančí "bot dělal cestu z výzkumného nástroje pro maloobchod hraček .

My houpat Maker Faire v New Yorku se podívat na 3D tiskárny, v životní velikosti hru Mouse Trap a uvíznou v (Polaroid) Matrix. A Značka: Živé co-hostitelé Becky Stern a Matt Richardson Připojte se k nám ve studiu mluvit o některých svých oblíbených projektů DIY.

Jsme blízko show s interview a pár písní od Jonathan Coulton. (Spoiler: on hraje píseň Portal.)

Hosté: Tim Stevens, Brian topení
Speciální hosté: Becky Stern, Matt Richardson, Marek Michalowski
Výrobce: Guy Streit
Režie: Michelle Stahl
Výkonný Výrobci: Joshua Fruhlinger, Brian Michael topení a Rubens
Hudba: Jonathan Coulton

Stáhněte Zobrazit: Zobrazit Engadget - 025 (HD) / The Show Engadget - 025 (iPod / iPhone / Zune formátu) / The Show Engadget - 025 (Small)

Přihlásit se na výstavu:

[ iTunes ] Objednejte si zobrazit přímo v iTunes (MP4).
[ Zune ] Objednejte si zobrazit přímo v Zune Marketplace (MP4).
[

Žádné komentáře:

Okomentovat