pátek 23. září 2011

Google Apps pro TV TNT, TBS unikat krátce, ověřený odhalit streaming na cestě

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/google-tv-apps-for-tnt-tbs-leak-out-briefly-reveal-authenticat/:
Stále čekáme na Google TV produkty oficiálně dostat svůj velký update s Honeycomb a přístup do Android Market , ale kompatibilní aplikace jsou již úniku . NewTeeVee poukazuje na to, pár z TNT a TBS (které rovněž umožňují Google TV vysílání z jejich webové stránky), které se objevily krátce a nechá pay-TV účastníků stream epizody přímo z Internetu, podobně jako iOS aplikace i sítě již válí . Turner potvrdil existenci TV Všude aplikace, zatímco Google vyjádřila naději pro více ověřených aplikací, jako jsou tyto, a stávající HBO Přejít přístup na platformě, na rozdíl od jednoduše skončí zablokován . To je špatná zpráva pro kabel, frézy doufal, že on jediný stroj, ale většina diváků stále závislý na satelit, kabel nebo IPTV může být jediný způsob, jak Google TV životaschopnou platformu právě teď. Vše nasvědčuje tomu, aktualizace dorazí na konci tohoto měsíce, měli bychom se dozvědět více o těchto a dalších aplikací, jako je pak.

Google Apps pro TV TNT, TBS unikat krátce, ověřený odhalit streaming o tom, jak původně objevila na Engadget na čt. 22 září 2011 18:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj NewTeeVee | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat