pátek 23. září 2011

New York City šle na úterní příjezd pro mobilní služby na metro platformách

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/23/new-york-city-braces-for-tuesdays-arrival-of-mobile-service-on/:
Je to sotva přírodní katastrofa, ale krajina Manhattan je asi pro změnu opět s příchodem mobilní signál na několik čtvrti metro platformy. Oba AT & T a T-Mobile se účastní pilotního programu , a Metropolitní dopravní autorita očekává, že službu začne válcování v úterý na několika stanicích po 14th Street koridoru, včetně A, C, E, F, L a M, po se zastávkami 1, 2 a 3. 23. Street linka bude rovněž součástí žaloby, protože pokrytí se očekává C a E stanic. Samozřejmě, straphangers je nepravděpodobné, že příjem signálu jednou na palubě vlaků, protože tunely jsou samy o sobě nejsou zahrnuty v tomto nasazení. V současné době se očekává, že MTA 277 v podzemí musí být vybavena platformy pro mobilní tlachání do roku 2016. Tranzitní Wireless, společnost zodpovědná za rozšíření, je řekl, aby v jednáních s Sprint a Verizon pro podobný úvod, i když svým zákazníkům, musí být obsah poslouchat na konverzaci dalších dojíždějících v současné době.

[Obrázek z SeanPavonePhoto / Shutterstock ]

New York City šle na úterní příjezd pro mobilní služby na platformách metra původně objevila na Engadget na Pá. 23 září 2011 01:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj amNew York | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat