pátek 23. září 2011

PBS obrazovky kulturní eye-candy brzy Apple zařízení, zřízenci iOS uživatelů za veřejné Velvet lano

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/pbs-screens-the-cultural-eye-candy-early-to-apple-devices-usher/:

Pokud jste fanouškem Boardwalk Říše HBO, pravděpodobně budete chtít naladit na PBS " nové éry prohibice doc - v přístroji IOS. To je pravda, federálně financované veřejným stanice hip naší digitální distribuci časy a dává rychlý přístup průhledem pro uživatele svých aplikací PBS přes iPad Apple, iPhone a iPod Touch. Blazeované art'll si své stream 23. září, s plnou série ke vzduchu na vysílání od října 2. až 4.. Zatímco doc dvě další epizody bude také přenášet živě a den ode dne, videa hub PBS " , bude váš mobilní aplikace dostat vizuální zboží až do dne po vzduchu. Samozřejmě, pokud je hejno možností není jive se ve svém nabitém programu si můžete vždy stáhnout show přímo z PBS nebo iTunes. Oficiální PR na vás čeká po přestávce.

Pokračovat ve čtení PBS obrazovky kulturní eye-candy brzy Apple zařízení, zřízenci iOS uživatelů za veřejné Velvet lano

PBS obrazovky kulturní eye-candy brzy Apple zařízení, zřízenci iOS uživatelů za veřejné sametové lana původně objevila na Engadget na čt. 22 září 2011 21:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat