pátek 23. září 2011

Kriket se velký skok dopředu, rozšiřuje půdorys s malou pomocí přátel z maloobchodních

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/cricket-takes-a-great-leap-forward-expands-footprint-with-a-lit/:
Po barvení Velkoobchod spektrum dohodu s Sprint v loňském roce, skok se bude pro změnu a válcování jeho "value-řízený" Kriket dopravu z celostátní dne 25. září. Expanze obsahuje hrstka Walmart obchodů, dolar všeobecně, dokonce i kabelová nákupní kanál HSN, ale většina jeho nové REACH bude pocházet z partnerství s Best Buy. Kromě toho nabízí měsíční plány pro hloupé a chytré telefony podobný, MVNO také servírují specifické Muve balíčky hudební službu hrát pěkné tři nadcházející mobilní telefony. Spolu s Samsung Vitality a ZTE Chorus (obě k dispozici před svátky), kriketu svůj první smartphone ZTE - skóre. Nechoďte hledají high-end specifikace zde, stejně jako 3,5-palcový Android zařízení provozuje Gingerbread vrcholu 600MHz procesor a zahrnuje 3,2 megapixelový fotoaparát. Uživatelé funkce telefonu dostanete i pár nových možností na výběr, na sloup Huawei a Samsung Chrono nabízených na poskytovatele služeb průběžného . Pokud jste v náladě kopat do PR kecy, přeskočte přes přestávku na trio lisy.

Pokračovat ve čtení kriket má velký skok dopředu, rozšiřuje půdorys s malou pomocí přátel z maloobchodních

Kriket se velký skok dopředu, rozšiřuje půdorys s malou pomocí přátel z maloobchodních původně objevila na Engadget na čt. 22 září 2011 17:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MobileBurn | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat