pátek 23. září 2011

KDDI může dostat iPhone 5, a ukončit tak exkluzivitu Softbank je v Japonsku

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/kddi-may-get-iphone-5-putting-an-end-to-softbanks-exclusivity/:

Stěny tyranského exkluzivity může brzy se zhroutilo v Japonsku. Podle Nikkei, "úředníci" vědí ukázaly, že KDDI se připravuje k vydání iPhone 5 na své síti, tak končit konkurence SoftBank panování jako ikonický zařízení jediný poskytovatel v zemi vycházejícího slunce . Jak jsme si zvykli očekávat v následujících dnech vést k oficiálním oznámení společnosti Apple, podrobnosti jsou neuvěřitelně sporý. SoftBank, třetí největší letecký dopravce v zemi, byl tipovací blíž a blíž k druhé místo KDDI s velmi malým dýcháním ponechává prostor, je to pochopitelné, pak, že tyto budou netrpělivě čekat na konec iPhone exkluzivitu dohodnout s Apple a zvýšit počet svých účastníků. Jak je to všechno z doslechu v současné době, tak budeme muset počkat o něco déle , než víme, každý detail z tajemství zařízení (s).

KDDI může dostat iPhone 5, a ukončit tak exkluzivitu Softbank v Japonsku původně objevila na Engadget na čt. 22.září 2011 20:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroj Nikkei firmy | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat